Particulier

Aanpassingen aan uw woning kunnen noodzakelijk zijn. Bijvoorbeeld de badkamer is te klein of de slaapkamer ligt op de verdieping. Hierbij kan WMOarchitect u helpen. Het is specialistisch werk. Hierbij gaat het om uw bewegingsvrijheid en zelfstandigheid. Het doel daarbij is uw vertrouwde omgeving geschikt te maken naar aanleiding van uw veranderde levenssituatie. Soms is verhuizen de enige optie, waarbij we kunnen adviseren over de mogelijkheden van een nieuwe woning.

Gemeente

WMOarchitect kan een specialistisch programma van eisen vertalen naar een functionele, kwalitatieve en betaalbare oplossing. Zij kunnen in vervolg daarop bouwkostencalculaties, de complete vergunningaanvraag en het aanbestedings- / offertetraject met aannemers verzorgen. Specialistische kennis en ervaring wordt zo ingezet om de zorgbehoefte concreet te maken.

Zorg-professional

Samenwerking en het uitwisselen van essentiƫle informatie met betrokken zorg-professionals zijn het uitgangspunt. De WMOarchitect zal de input van de zorg-professional vertalen naar een 100% functionele oplossing voor de bewoner. Daarbij wordt rekening gehouden met de optimale arbeidsomstandigheden voor de verzorgenden. Gezamenlijk komen we tot het optimale plan voor de woningaanpassing.

Een functionele omgeving zonder ziekenhuissfeer